Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Kinder Hoodie bedrukt met eigen tekst 15 euro

Wil jij je kind een unieke hoodie cadeau doen? Laat ons een hoodie bedrukken met de tekst die jij bedenkt. Je ontwerpt je kinderhoodie online en plaats vervolgens een bestelling. We hebben deze hoodies in de maten 116 t/m 164 in maar liefst 12 modieuze kleuren. Bestel nu vanaf €15,-!

Voor een volwassen maat volgt u deze link.

Voor meerdere regels tekst rekenen we een kleine meerprijs:

  • 2 Regels: + € 2,-
  • 3 Regels : + €1,50
  • Iedere volgende regel : + € 1,25
  • 50% Katoen, 50% polyester
  • 270 grams
  • Normal cut

Niet de juiste kinder hoodie waar je naar opzoek was? Bekijk dan onze andere kinder hoodies

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.