Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Zie jij zo’n hippe 2-kleurige hoodie wel zitten? We bedrukken deze trui graag met een leuke tekst. Zo heb je een unieke hoodie die helemaal bij je past. Deze hoodies zijn verkrijgbaar in bijna 20 verschillende kleurcombinaties vanaf €17,- per stuk inclusief 1 regel tekst bedrukt.

Wil je een afbeelding/logo toevoegen? Kies dan voor dit artikel.

1 regel bedrukt geen meerprijs
2 regels bedrukt + €2,00
3 regels bedrukt + €1,50
Iedere regel extra kost €1,25

Dit product bestaat uit:

  • 80% katoen 20% Polyester
  • 280grams/m2
  • Mp3 voorbereiding in buidelzak
  • Het gaat hier om een unisex model

Kleuren in de designer kunnen iets afwijken, voor de exacte kleuren klik je onder de designer op het tab WARE KLEUREN.

Niet de juiste heren hoodie waar je naar opzoek was? Klik dan hier om onze andere heren hoodies te bekijken

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.