Op woensdag 30 september zijn wij dicht i.v.m. een bedrijfsuitje. Wij zullen dus niet bereikbaar zijn. Op deze dag kunnen er natuurlijk wel gewoon orders geplaatst worden, maar deze dag worden niet meegerekend in de levertijd.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
01807-21629

Artikel nummer: JH001

Een hoodie is een heerlijk warme trui die er ook nog eens goed uitziet.

Wij bedrukken hoodies met een logo of tekst van jouw keuze zodat je een uniek exemplaar hebt. Deze college hoodie hebben we in ruim 50 kleuren al vanaf €15! Er moet hier wel een kleurtje voor jou tussen zitten.

Heb je vragen over het product of kom je niet helemaal uit met het design wat je opmaakt? Neem dan contact op met één van onze support medewerkers. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629. Zij helpen je uiteraard graag!
Check altijd even de ware kleuren en de maattabel voordat je dit item in je winkelwagen plaatst.

Dit product bestaat uit:

80% Katoen
20% Polyester

Kosten voor het toevoegen van tekst:

1 ste regel tekst + € 4,-
2de regel tekst + € 1,-
3de regel tekst + € 1,75
iedere volgende regel tekst + € 1,25

Je kunt ook een logo laten drukken op deze hoodies:
Klein logo tot 12cm + €4,-
Groot logo + €8,-

Onze leuke Baseball hoodie en Baseball sweater al gezien? Bekijk deze leuke twee kleuren baseball hoodie of baseball sweater.

We hebben deze hoodies ook voor kinderen! Niet de juiste hoodie waar je naar opzoek was? Bekijk dan de gehele collectie hoodies!

Liever een t-shirt ontwerpen? Bekijk dan hier ons hele assortiment!

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.