Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 8:00
01807-21629

Artikel nummer: G18600FL

Opzoek naar een comfortabele dames hooded vest?

Dit vest is gemaakt voor dames en is leverbaar in 6 kleuren. Je maakt hem persoonlijk door hem te laten bedrukken met een logo of tekst en daar helpen wij je bij. Ontwerp je vest, plaats je bestelling en voor je het weet heb jij een uniek hooded vest voor dames. Al vanaf €17,-! Upload een foto/logo voeg tekst toe en wij bedrukken de hoodie precies zoals u deze heeft ontworpen in de design studio.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Onze supportmedewerkers staan iedere werkdag van 09.00 tot 17.00 voor je klaar. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Een bijpassend t-shirt bedrukken? Bekijk onze grote collectie t-shirts voor dames

Laat deze hooded vest nu ook bedrukken voor meiden.Bekijk de kleuren van de meiden hoodie met rits, en begin direct met je ontwerp online.

Deze leuke hoodie hebben wij ook in een tweekleuren variant. Benieuwd naar de kleuren? Bekijk de twee kleuren hoodie met rits nu! & De twee kleuren hoodie zonder rits

Dit product is gemaakt van:

  • 50% Katoen/50% polyester
  • 270 grams, dus lekker warm!
  • Normal Cut

Tekst toevoegen:

1ste regel tekst + € 4,-
2de regel tekst + € 1,-
3de regel tekst + € 1,75
Iedere volgende regel tekst + € 1,25

Mis je een lettertype in de online designer? Neem dan contact met ons op!

Logo toevoegen:
Klein logo € 4,- per logo.
Groot logo + € 8,- per logo.

Onze warme hoodie met fur binnenkant al gezien? Lekker warm voor de koude dagen! Bekijk deze leuke hoodie met fur binnenkant.

Niet op zoek naar een hooded vest, maar liever een lekkere warme sweater? Bedruk jouw dames sweater dan nu! gehele collectie sweaters

Benieuwd naar ons zeefdruk aanbod? Bekijk de collectie dames hooded vest en begin direct je ontwerp.

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.