Artikel nummer: 5000

Kies hier uw kleur
Kies hier uw maat
12.50 p. stuk

Moet je een stropdas om maar zie je dat eigenlijk niet zitten?

Met dit stropdas T-shirt houd je iedereen voor de gek! We hebben dit grappige shirt met stropdas in 15 kleuren en in zo’n beetje alle maten, dus ook voor jou zit er eentje bij. Dit casual kledingstuk met zakelijke stropdas is voor jou voor slechts €12,50!

Dit T-shirt is gemaakt van:

205 grams/m2
(White 195 grams/m2);100% katoen
schouder tot schouder nekband voor beter draagcomfort
dubbeldraads stikwerk bij armranden en onderboord
rondgebreid model

Vragen over het heren t-shirt? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Liever zelf een t-shirt ontwerpen? Bekijk onze collectie heren t-shirts.

Opzoek naar een vaderdag cadeau? Laat een leuke schort/ sloof bedrukken of een toepasselijke mok. Bekijk onze collectie schorten/sloven of bekijk onze mokken!

Liever zelf een ontwerp maken op een hoodie of sweater? Bekijk dan onze gehele collectie hoodies en sweaters en maak jouw ontwerp online.

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.