Artikel nummer: 5000

Kies hier uw maat
Kies hier uw kleur
+
12.50 p. stuk

Gala op de kalender staan?

In dit smoking T-shirt zie je er opperbest uit, terwijl je geen strakke smoking met strikje hoeft te huren. Natuurlijk is dit ook gewoon een leuk T-shirt voor andere gelegenheden, want zeg nou zelf, wanneer heb je eigenlijk een smoking aan? Naast zwart hebben we ook nog 14 andere kleuren. Deze shirts hebben we van maatje S t/m 5XL voor maar €12,50!

LET OP!: Voordat je je t-shirt in je winkelwagen plaatst, bekijk dan altijd even de maattabel en de ware kleuren. Vragen over het heren t-shirt? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

DIT T-SHIRT IS GEMAAKT VAN:

205 grams/m2
(White 195 grams/m2);100% katoen
schouder tot schouder nekband voor beter draagcomfort
dubbeldraads stikwerk bij armranden en onderboord
rondgebreid model

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.