Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 8:00
01807-21629

Artikel nummer: 5000

Kies hier uw maat
Kies hier uw kleur
12.50 p. stuk

Verras jouw Superpapa op Vaderdag en laat hem extra speciaal voelen met dit leuke t-shirt van Tshirtdeal.

Met de keuze uit maar liefst 14 kleuren kun je het shirt helemaal eigen maken. Verkrijgbaar in de maat S t/m 5XL.
Dit t-shirt is natuurlijk ook leuk voor de verjaardag van je vader of leuk als kraamcadeau voor de papa to be.


Dit T-shirt is gemaakt van:

205 grams/m2
(White 195 grams/m2);100% katoen
Schouder tot schouder nekband voor beter draagcomfort
Dubbeldraads stikwerk bij armranden en onderboord
Rondgebreid model

Vragen over het heren t-shirt? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629. Bij Tshirtdeal ontwerp je zelf heel gemakkelijk je eigen t-shirt. Benieuwd naar onze collectie heren t-shirts? Bekijk onze collectie heren t-shirts dan snel!

Is jouw vader een sport man? Laat dan een leuk sport shirt bedrukken! Bekijk nu de aanbieding heren sport shirt!https://www.tshirtdeal.nl/diverse/sport-artikelen/heren-performance-t-shirt-met-eigen-tekst-8-euro.html

Liever zelf een ontwerp maken op een hoodie of sweater? Bekijk dan onze gehele collectie hoodies en sweaters en maak jouw ontwerp online.

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.