Artikel nummer: G18500

Zeer leuke hoodie voor de laatste 100 dagen van jouw/jullie studie.

De achterkant is een standaard ontwerp, deze kan je kiezen in de drukkleur wit of zwart.
Klik op het tabblad Clipart om de kleur van het ontwerp te kiezen.

Op de voorkant kan je bijvoorbeeld jullie namen of faculteit logo laten bedrukken.
Wil je diverse namen laten bedrukken, vul dan op het ontwerp Naam of NAAM in het gewenste lettertype en kleur in.
Kies bij de maten wel alle aantallen. Voor de gehele klas bestellen? Voer dan alle namen in, in onze online designer!

Voordat je dit item in je winkelwagen plaatst, check altijd eerst even de ware kleuren en de maattabel! Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Deze hoodie is gemaakt van:

50 % Katoen en 50% Polyester
270 grams/m2 ( lekker zacht )
Normal fit
Buidelzak
Capuchon met koortjes

Liever zelf een hoodie of sweater ontwerpen met een leuke tekst of afbeelding? Bekijk dan onze gehele collectie hoodies & onze gehele collectie sweaters.

Onze aanbiedingen al gezien? Nee? Bekijk dan al onze leuke aanbiedingen!

Ben jij geslaagd? Gefeliciteerd! Daar hebben wij natuurlijk ook een leuk t-shirts voor! Bekijk deleuke geslaagd t-shirts & Passed t-shirts


De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.