Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 8:00
01807-21629

Artikel nummer: 5000

Wil je een mooi en uniek T-shirt laten maken?

Bij T-shirtdeal ontwerp je een uniek shirt met je eigen ontwerp erop. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het drukken op een T-shirt. Dit uniseks T-shirt hebben we in maar liefst 16 kleuren in allerlei maten. Zeefdruk geeft het mooiste resultaat, omdat elke kleur apart gedrukt wordt.

Let op! Voordat je dit item in de winkelwagen plaatst, check dan altijd even de maattabel en de ware kleuren. Voor de exacte kleuren klik je hier. Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Dit t-shirt is gemaakt van:

205 grams/m2 katoen (wit 195 gram/m2)
Schouder tot schouder nekband voor beter draagcomfort
Dubbeldraads stikwerk bij armranden en onderboord
Rondgebreid model

Bij zeefdruk brengen we voor elke drukkleur zeef- en filmkosten in rekening (resp. € 25,- en € 13,-)

Ben je ook op zoek naar een bijpassend polo shirt? Kies jouw polo shirt uit en begin je ontwerp.

Voor de koudere dagen een warme hoodie of hooded vest? Bekijk de hoodies / hooded vest en begin je ontwerp!

Opzoek naar een mooie aanbieding? Momenteel hebben wij hele leuke aanbiedingen lopen. Bekijk onze aanbiedingen en kies jouw aanbieding uit.

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.