Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

In deze jassen val je op en dat is precies de bedoeling. Maar alleen bij Tshirtdeal kun je deze veiligheidsjassen laten bedrukken met jouw ontwerp. Zo heb je een unieke jas die bij je past. Gebruik tekst en afbeeldingen om jouw ideale veiligheidsjas te ontwerpen, waarna je hem bestelt voor 25 euro. Leverbaar in oranje en geel.

  • 100% polyester
  • Reflecterende vertikale en horizontale strepen aan voor- en achterkant
  • Kraag met geïntegreerde capuchon
  • Lange rits met sluiting
  • Binnenzak en zijzakken
  • Hi-Vis Yellow = EN 471

LET OP! Voordat je dit item in je winkelwagen plaatst, check altijd eerst even de ware kleuren

Toch op zoek naar een ander veiligheidskleding? Klik dan hier om terug te keren naar de hoofdcategorie

Heb je vragen over het product? Neem dan contact op met één van onze support medewerkers. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.Zij helpen je uiteraard graag!

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.