Artikel nummer: 67129

Ontwerp je eigen rugtas!

Wil jij een leuke bedrukte rugtas met je eigen tekst of logo erop? Dan zit je goed bij Tshirtdeal. We hebben deze rugtasjes met rijgkoord namelijk in maar liefst 24 opvallende kleuren en we drukken jouw afbeelding, logo of tekst er graag voor je op. Je kiest de kleur die bij je past, ontwerpt je rugtas en wij gaan hem voor je bedrukken. Deze rugtasjes bestel je in een oplage van 1 stuks of meer vanaf slechts 6 euro.

LET OP! De prijs is inclusief bedrukking van tekst, wil je een logo laten bedrukken dan berekenen we een meerprijs van € 4,-

Deze tas is gemaakt van:

  • 210D 120 grams kwaliteit
  • Waterafstotend materiaal
  • Verstevigde hoeken in zwart met ringogen
  • Voorzien van een rijgkoord
  • Capaciteit: 11 Liter
  • Afmeting: 45 x 34 cm

Tshirtdeal heeft nog meer tassen in het assortiment, bekijk de gehele collectie tassen van Tshirtdeal.

Ben je er nog niet helemaal over uit wat je wilt laten bedrukken? Keer dan terug naar onze homepage en bekijk onze grote collectie

Wil je graag een t-shirt bedrukken? Bekijk dan snel ons brede assortiment!

Opzoek naar een andere tas wat wij niet in ons standaard assortiment hebben? Stel je vraag gerust aan onze support medewerkers! Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.