Artikel nummer: 5007

Deze sloof bedrukken we met jouw ontwerp.

Een grappige tekst, een goed logo of een mooie afbeelding, het kan er allemaal op. Je ontwerpt je sloof online, waarna wij hem voor je bedrukken. Deze sloven hebben we in 4 kleuren, one size fits all. Wat laat jij op je sloof drukken?

LET OP! De prijs is incl. bedrukking van 2 regels tekst. Per extra regel rekenen we een meerprijs van €1,- per regel. Wil je een logo laten bedrukken? Dat kan voor €6,- per logo.

  • Lengte: ca. 75 cm
  • Breedte: ca. 100 cm
  • 65% polyester, 35% katoen

Let op! Check altijd de ware kleuren voordat je dit item in je winkelwagen plaatst.
Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-2162

Liever een schort laten bedrukken? Bekijk onze collectie schorten!

Ben je op zoek naar sloven voor je bedrijf? Met een mooi bedrijfslogo voor de horeca? Vraag vrijblijvend een offerte op!

Ben je er nog niet helemaal uit wat je wilt laten bedrukken? Keer dan terug naar de homepage om de gehele collectie te bekijken.

Wil je graag een t-shirt bedrukken? Bekijk dan snel ons brede assortiment!

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.