Artikel nummer: schort 4533

Schort bedrukken?

Ben jij een keukenprins of –prinses? Of houd je enorm van barbecueen maar heb je nog geen goed schort waarmee je opvalt tijdens je kunsten? Laat dan een schort bedrukken met je eigen tekst of logo bij Tshirtdeal. In plaats van zo’n standaard schort uit de winkel, heb je een uniek schort dat bij je past. Deze schorten bedrukken we al voor maar €12,50!

LET OP: De prijs is incl. bedrukking van 2 regels tekst, voor extra regels brengen we een meerprijs van €1,- per regel in rekening. Voor €6,- per logo drukken we logo's op deze schorten.

Let op! Check altijd de ware kleuren voordat je dit item in je winkelwagen plaatst. Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-2162

Dit schort is gemaakt van:

  • Schort met zak in tweeën
  • Lengte: ca. 80 cm
  • Breedte: ca. 75 cm
  • 65% polyester, 35% katoen

Liever een sloof laten bedrukken? Bekijk dan onze collectie sloven!

Opzoek naar schorten voor je horeca bedrijf? Vraag vrij blijvend een offerte op.

Ben je er nog niet helemaal uit wat je wilt laten bedrukken? Keer dan terug naar de homepage om de gehele collectie te bekijken.

Wil je graag een t-shirt bedrukken? Bekijk dan snel ons brede assortiment!

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.