Artikel nummer: YP004 FX6277

Deze flexfit fitted baseball cap is een klassieker.

Maak een keuze uit 18 toffe kleuren en ontwerp je eigen baseball cap. Bedrukking regelen wij voor je, je hebt de vrijheid om te bepalen wat er op jouw gepersonaliseerde pet komt te staan. Een scherpe of grappige tekst, een gave afbeelding of een mooi logo, het kan allemaal. Wat ga jij op je unieke baseball laten bedrukken? Prijs is inclusief bedrukking.

LET OP! Voordat je dit item in je winkelwagen plaatst, check altijd eerst even of je de juiste kleur hebt gesellecteerd!
Heb je vragen of zit er een lettertype die jij graag geborduurd had willen hebben er niet bij? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

De flex fitted Baseball cap is gemaakt van:

63%Polyester

34% katoen
3% Spandex
Elastiche band
Niet verstelbaar
Look & touch van wol.
Sportieve uitstraling

Liever een Cap laten borduren? Bekijk de gehele collectie caps die je kan laten borduren.

Opzoek naar een hoodie of een sweater? Ontwerp dan nu jouw hoodie of sweater. Bekijk onze gehele collectie hoodies en sweaters.

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.