Artikel nummer: YP001 FX6089M

Deze snapback is een klassieker.

Maak een keuze uit 8 toffe kleuren en ontwerp je eigen snapback. Bedrukking regelen wij voor je, je hebt de vrijheid om te bepalen wat er op jouw gepersonaliseerde pet komt te staan. Een scherpe of grappige tekst, een gave afbeelding of een mooi logo, het kan allemaal. Wat ga jij op je unieke snapback laten bedrukken?
Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.
LET OP! Voordat je dit item in je winkelwagen plaatst, check altijd eerst even de ware kleuren! Prijs is inclusief bedrukking!

Deze Classic snapback is gemaakt van:

80% Acryl
20% Wol
Bijpassende drukknoopsluiting
Onderklep is groen

Toch opzoek naar een andere cap / snapback? Bekijk de gehele collectie petjes. Liever een Cap laten borduren? Bekijk de gehele collectie caps die je kan laten borduren.

Een bijpassend t-shirt laten bedrukken? Bekijk de gehele collectie t-shirts!

Een toffe hoodie of sweater bij jouw cap laten bedrukken staat natuurlijk super tof! Bekijk onze grote collectie hoodies en sweaters

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.