Artikel nummer: 30234

Baseball cap zelf ontwerpen?

Baseballcaps zie je overal, maar bijna niemand heeft een unieke baseballpet. Bij Tshirtdeal laat je baseballpetten bedrukken met jouw eigen logo of tekst. Je ontwerpt je pet online en wij gaan voor je aan de slag. We hebben deze baseballpetten met verstelbare druksluiting in 9 opvallende kleuren. Bestel je eigen bedrukte baseballpet vanaf slechts 6 euro! Voor het exacte model kijkt u even onder het tabje ware kleuren.

LET OP! Prijs is inclusief bedrukking van tekst. Voor een logo vragen we een meerprijs van € 2,-

LET OP! Voordat je dit item in je winkelwagen plaatst, check altijd eerst even de ware kleuren! Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Deze baseball pet is gemaakt van:

  • 190 grams/m2 katoen
  • Verstevigd voorfront zonder naad
  • Gemaakt van 7 panels
  • Dubbel gestikt
  • Met verstelbare druksluiting

Toch opzoek naar een andere cap / snapback? Bekijk de gehele collectie petjes Liever een Cap laten borduren? Bekijk de gehele collectie caps die je kan laten borduren.

Een bijpassend t-shirt laten bedrukken? Bekijk de gehele collectie t-shirts!

Hoe tof is het om een hoodie te laten bedrukken of een sweater te laten bedrukken? Bekijk de collectie hoodies en sweater.

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.