Artikel nummer: 64000B

KORTING -33%
Kies hier uw maat
Kies hier uw kleur
10.00 p. stuk

Ook is dit grappige tshirt voor de kinderen aanwezig hoor!

Hoe leuk is dat! Samen met je kid/ kids in dit grappige koningsdag t-shirt lopen tijdens ons feestelijke oranje feest! Willem Hebbuh? Dit t-shirt hebben wij ook voor heren en dames. Bekijk het oranje heren t-shirt en het oranje dames t-shirt

Heb je vragen over het product? Neem dan contact op met één van onze support medewerkers. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.Zij helpen je uiteraard graag!

Dit shirt is gemaakt van:

205 grams/m2 (White 195 grams/m2);100% katoen
schouder tot schouder nekband voor beter draagcomfort
dubbeldraads stikwerk bij armranden en onderboord
rondgebreid model.

Is dit niet het juiste kinder t-shirt waar je naar opzoek was? Bekijk de andere oranje kinder t-shirts en bestel jouw favoriete ontwerp.

Liever zelf een ontwerp maken op 1 van onze t-shirts! Bekijk dan al onze kinder t-shirts

Bekijk snel ons brede assortiment t-shirts!

Dit grappige ontwerp kan je ook op een hoodie laten bedrukken. Bekijk snel de Koningsdag hoodie.

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.

tedt