Artikel nummer: 24601

Joggingsbroek voor kinderen

Ook jouw kind vindt het te gek als hij mag sporten in een joggingbroek met een leuke tekst of mooi logo erop die hij / zij helemaal zelf heeft ontworpen. Bij Tshirtdeal ontwerp je zo’n joggingbroek heel gemakkelijk! Via onze online designer kan jij helemaal los gaan! Heb je een leuke tekst die bij je kind past? Laat hem op een joggingbroek drukken! Je bestelt deze joggingbroek al vanaf slechts €17,- en hij is leverbaar in 3 kleuren.

Let op! Check altijd even de maattabel en de ware kleuren voordat je dit item in je winkelwagen plaatst. Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Deze joggingsbroek is gemaakt van:

280 g/m2
70% ringgesponnen katoen, 30% polyester
Elastische tailleband met gelijkgekleurde rijgkoord
Voorzien van zijnaden
2 diepe steekzakken
Met elastische beenafwerking en onderbord

Ook stoer om een snapnback te laten bedrukken. Bekijk de collectie caps!

Opzoek naar een hoodie of een sweater? Ontwerp dan nu jouw hoodie of sweater. Bekijk onze gehele collectie hoodies en sweaters.

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.