Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Varsity jackets lijken op de baseballjassen die je kent uit Amerikaanse films. Dit zijn kindermaatjes en die hebben we wel in 15 verschillende hippe kleurencombinaties. Je kind ziet er trendy uit in zo’n Varsity jas. Helemaal als je de Varsity jacket laat bedrukken met een gave afbeelding, een mooi logo of een stoere tekst. Dat kan bij Tshirtdeal al vanaf €20,-. We hebben ze voor kinderen van 3-4 jaar tot 9-11 jaar.

De Jacket is gemaakt van:
80% Katoen & 20% polyster
330 gram/m2
gestreepte boarden
knoop sluiting

Voordat je je ontworpen jas in je winkelwagen plaatst, check dan altijd even de maattabel.

Liever een andere jas/jacket of bodywarmer? Klik dan hier om terug te keren naar de hoofdcategorie.

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.