Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Kinder Varsity Jacket ontwerpen en bedrukken

Varsity jackets lijken op de baseballjassen die je kent uit Amerikaanse film. Dit zijn kindermaatjes en die hebben we in 15 hippe kleurcombinaties. Je kind ziet er trendy uit in zo’n jas. Helemaal als je de Varsity jacket laat bedrukken met een gave afbeelding, een mooi logo of een stoere tekst. Dat kan bij Tshirtdeal al vanaf €20,-. We hebben ze voor kinderen van 3-4 jaar tot 9-11 jaar.

  • 80% katoen/20% polyester
  • 330 gram/m2

Liever een andere jas/jacket of bodywarmer? Bekijk dan onze andere artikelen

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.