Even geen geld? Betaal nu ook met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
01807-21629

Zeefdruk: de allerbeste kwaliteit bedrukking

Ook als je meer exemplaren van je bedrukte kleding nodig hebt, hebben we een passende oplossing voor je. Tshirtdeal verzorgt namelijk ook het zeefdrukken van T-shirts, sweaters, hoodies en andere kleding. Vanwege opstartkosten en omdat elke kleur apart gedrukt wordt, raden we je aan om zeefdruk te gebruiken vanaf oplages van ongeveer 25 stuks.

Kleding bedrukken met zeefdruk

Zeefdruk levert het mooiste en duurzaamste resultaat. Elke kleur wordt apart gedrukt, waarmee we je ontwerp vanaf niets opbouwen tot een prachtig resultaat. We passen zeefdruk toe op allerlei soorten textiel. Het resultaat ziet er professioneel en bijzonder representatief uit.

Oplages van 25 stuks en meer

Per drukkleur brengen we zeef- en filmkosten van resp. € 25,- en € 13,- in rekening. Dat betekent dat de kosten voor zeefdruk hoger zijn dan andere druktechnieken. Om de kosten per shirt (of artikel) zo laag mogelijk te houden raden we je aan om zeefdruk te kiezen als je 25 stuks of meer wilt laten bedrukken. Als je textiel fullcolour wilt laten drukken is het interessanter om een nog grotere oplage te kiezen. We rekenen je graag voor wat de beste insteek is voor jouw plan. Neem daarvoor contact met ons op.