Op donderdag 24 & vrijdag 25 september 2020 zijn wij beperkt bereikbaar vanwege een teamuitje. Op deze dagen kunnen er natuurlijk wel gewoon orders geplaatst worden, maar deze twee dagen worden niet meegerekend in de levertijd.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
01807-21629

Artikel nummer: 64000L

Waanzinnig deze klapper van Tshirtdeal.

Maak nu je eigen t-shirt met jouw toffe tekst erop, dit voor slechts € 6,00. Geen addertjes onder het gras, nee gewoon spot GOEDKOOP!! Je hebt de keuze uit 14 verschillende kleuren t-shirts en met welk 32 verschillende kleuren opdruk! Laat je grappige teksten leven!

Onze leuke hoodie aanbieding gezien?Laat jouw twee kleuren hoodie nu bedrukken vanaf €17,- inclusief gratis tekst!

Bekijk altijd even de maattabel voordat je dit item in je winkelwagen plaatst. Vragen over het heren t-shirt? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

1 Regel tekst geen meerprijs.
2e Regel tekst + €1,50
3e Regel tekst + €1,-
Iedere extra regel + €1,25

Dit t-shirt is gemaakt van:

160 grams
100% katoen
Voorgekrompen materiaal
Ronde hals
Gekapte mouwen
Dubbeldraads gestikt bij de hals, mouwen en onderboord
Voorzien van zijnaden.

Niet het t-shirt waar je naar opzoek was? Bekijk dan al onze dames t-shirts of het hele assortiment.

Opzoek naar een andere toffe aanbieding? Bekijk dan onze andere aanbiedingen! Misschien zit er wat leuks voor jou tussen

Een bijpassende hoodie bedrukken of sweater bedrukken? Bekijk onze leuke aanbieding; hoodie ontwerpen & bedrukken & sweater ontwerpen & bedrukken.

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.