Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Borduren

Cap laten borduren?

Wil je een unieke cap laten borduren met je eigen ontwerp? Dan moet je bij Tshirtdeal zijn. Wij zijn een ervaren sneldrukker die weet wat klanten belangrijker vinden. Mooie producten, snelle service en scherpe prijzen. Wij maken geborduurde petjes in kleine oplagen, maar ook grote hoeveelheden zijn geen probleem voor ons.

Je eigen ontwerp online maken

Je hebt geen dure ontwerper nodig om jouw caps voor je te ontwerpen, dat kun je zelf ook wel. Op onze website voeg je zelf bij elk petje een tekst toe die we vervolgens op je cap borduren. Zo heb je echt iets unieks!

Laat je Caps borduren in kleine oplage

Bij bedrijven die caps borduren doen dat alleen in grote oplage. Tshirtdeal is een sneldrukker en dat betekent dat je bij ons ook terecht kunt als je 1 bedrukt cap wilt bestellen. Tja, niet iedereen heeft meteen 50 petjes nodig natuurlijk. Maar heb je er wel veel nodig, dan helpen we je natuurlijk óók graag!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van T-shirts bedrukken of heb je een andere vraag voor ons? Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.