Artikel nummer: 5000

Opzoek naar bedrijfskleding, evenementen kleding of ben je opzoek naar t-shirts voor school met borstlogo? Dan ben je bij Tshirtdeal aan het juiste adres. Bekijk deze mooie aanbieding t-shirts. Bedrukt met jouw bedrijfslogo. Ontwerp jouw ontwerp direct online in onze online designer en bestel jouw ondernemers t-shirts pakket.

Prijs is p.st, incl. bedrukking van uw logo (full color) op de borst. Kies in totaal 50 maten, bijvoorbeeld : 12x M, 15x L en 23x XL = totaal 50 stuks.

Liever een offerte opmaken voor minder? Dat kan natuurlijk ook! Ga naar onze offerte aanvragen!

Heb je vragen over het logo, of over het ontwerp? Neem gerust contact met ons op! Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Dit t-shirt is gemaakt van:

• 205 grams/m2
• (White 195 grams/m2);100% katoen
• schouder tot schouder nekband voor beter draagcomfort
• dubbeldraads stikwerk bij armranden en onderboord
• rondgebreid model.

Wil je liever langs komen? Dat kan natuurlijk ook! Wij hebben de mogelijkheid om samen met jou jouw unieke product vorm te geven.

Is dit niet de juiste aanbieding waar je naar opzoek was? Bekijk onze ondernemens t-shirt pakket dan ook voor 25 t-shirts en 10 t-shirts.

Bijpassende hoodies bedrukken of sweaters bedrukken? Vraag vrijblijvend een offerte op of bekijk onze collectie hoodies en sweaters.


De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.