Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Waanzinnig deze klapper van Tshirtdeal. Maak nu je eigen t-shirt met jouw toffe tekst erop, dit voor slechts € 6,00. Geen addertjes onder het gras, nee gewoon spot GOEDKOOP!! Je hebt de keuze uit 14 verschillende kleuren t-shirts en met welk 32 verschillende kleuren opdruk! Laat je grappige teksten leven!

1 Regel tekst geen meerprijs.
2e Regel tekst + €1,50
3e Regel tekst + €1,-
Iedere extra regel + €1,25

Dit t-shirt is gemaakt van:
160 grams
100% katoen
Voorgekrompen materiaal
Ronde hals
Gekapte mouwen
Dubbeldraads gestikt bij de hals, mouwen en onderboord
Voorzien van zijnaden.

Bekijk altijd even de maattabel voordat je dit item in je winkelwagen plaatst.

Niet het t-shirt waar je naar opzoek was? Klik dan hier om terug te keren naar de hoofdcategorie dames t-shirts

Vragen over het heren t-shirt? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.


De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.